sponsoren

KWBN
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > stap 2: pagina's vullen

Pagina's vullen

Schrijf de tekst voor de pagina's eerst in Word. Dit is een vertrouwde werkomgeving en zo heb je gelijk een back-up.

Open een pagina aan de achterkant. Selecteer de tekst uit het Word bestand voor de betreffende pagina. Klik onder 'Inhoud' op het derde icoontje (zie afbeelding) om een platte tekst te plakken (kies nooit voor de vierde). Er verschijnt een pop-up waarin de tekst plakt. Alle opmaak is verwijdert, je kunt na invoegen de tekst opmaken. Doe dit niet andersom, dit zorgt voor verspringing en fouten!!

Om een hyperlink aan te maken selecteer je de tekst die naar het gewenste bestand of website moet verwijzen (bijvoorbeeld een inschrijfformulier of website van de vereniging). Klik op het vijfde icoontje van rechts boven (ketting, zie afbeelding). Er verschijnt een pop-up. Voer hier een URL in of upload een bestand van uw harde schijf door op het icoontje naast het invulveld te klikken. Kies altijd voor 'openen in een nieuw venster'.

Een afbeelding voeg je toe door onder het tekstvlak onder Afbeelding te bladeren op uw computer. Het programma stelt zelf de grootte in. Kies er niet voor om in het tekstvlak een afbeelding toe te voegen!!